El Balís organitza la Fira Nàutica i Gastronòmica

El Club Nàutic El Balís celebra entre el 7 i el 10 de maig la Fira Nàutica i Gastronòmica, amb l’objectiu de dinamitzar totes les activitats i serveis que es realitzen a les immediacions del club. La Fira, d’entrada gratuïta, comptarà amb la participació de vàries entitats i empreses de la zona, com nou empreses nàutiques, vuit restaurants, immobiliàries i botigues, antre altres. A més, presentarà una atractiva oferta d’embarcacions d’ocasió i propostes lúdiques i esportives.

Durant els quatre dies de la Fira s’hi podran practicar esports com la vela lleugera, el PàdelSurf o el golf, en un camp de pràctiques instal·lat a la bocana del port. Pels més petits, s’hi faran tallers de nusos mariners i de conscienciació sobre la importància del medi ambient, entre altres activitats.

La Fira començarà amb la venta d’embarcacions d’ocasió aquest mateix dijous, mentre que les activitats lúdiques s’iniciaran aquest divendres a les deu del vespre amb una festa d’inauguració que comptarà amb una desfilada de moda, música en directe i una oferta gastronòmica variada. Dissabte durant tot el dia i diumenge al matí es realitzaran les activitats dirigides als més petits, i els caps de setmana entre 11h i 17h es faran les classes d’iniciació a esports nàutics, amb sortides  gratuïtes amb vela, kayak i PàdelSurf.

Les activitats de cap de setmana estaran amenitzades per un mercat que estarà obert des de les deu fins les vuit del vespre el dissabte i fins les sis el diumenge.

Tota la información i els horaris de les activitats estan disponibles a l’agenda de la Fira Nàutica i Gastronòmica d’El Balís i al seu Facebook.

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*