Nou Màster interuniversitari en Direcció i Planificació del Turisme al Tecnocampus curs 2015-2016

Es tracta d’un màster interuniversitari organitzat per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del Tecnocampus (ESCSE) i la Facultat de Turisme de la Universitat de les Illes Balears (UIB) que es posarà en marxa el curs 2015-2016. El Màster combina en un sol programa tots els elements acadèmics, professionals, estructurals i humans que fan possible que els participants adquireixin la capacitat per dirigir i planificar organitzacions turístiques. Amb aquest, ja són tres els màsters universitaris oficials que es poden cursar al TecnoCampus.

L’objectiu principal del Màster universitari en Direcció i Planificació del Turisme és proporcionar una formació avançada en l’àmbit turístic, prestant especial interès a la formació en gestió d’empreses turístiques, la planificació de destins turístics, i el turisme nàutic i de creuers.

El programa s’adreça fonamentalment als estudiants que hagin cursat graus oficials de Turisme, Administració d’Empreses, Economia, Geografia, o els seus equivalents internacionals.

Aquest màster té un any de durada i inclou tres especialitzacions: Turisme Nàutic i de Creuers que s’imparteix a l’ESCSE; l’especialitat de Planificació i Gestió de Destinacions Turístiques, que s’imparteix a la UIB; i la de Direcció de l’Empresa Turística que s’imparteix tant a l’ESCSE com a la UIB.

El Màster ofereix l’opció de fer pràctiques a administracions públiques, consultories i empreses innovadores del sector turístic.

Per a més informació i preinscripcions: http://www.tecnocampus.cat/ca/master-planificacio-direccio-turisme/presentacio

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*