Maresme Marítim participa en el 3r Congrés Nàutic de Barcelona

L’Associació Maresme Marítim participarà aquesta setmana en el tercer Congrés Nàutic de Barcelona de la mà de Barcelona Clúster Nàutic. La trobada l’organitza l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN) i tindrà dues jornades de conferències i debat, que se succeiran els dies 11 i 12 de març a la Torre Telfònica de la capital catalana, ubicada a la Diagonal.

Al llarg d’aquests dos dies, diversos actors del sector marítim i nàutic reflexionaran sobre aspectes com les perspectives del mercat nàutic a Espanya, el repte d’impulsar la formació professional, les millores legislatives que calen en l’àmbit de la nàutica d’esbarjo i les últimes tendències en imatge i promoció de la indústria, entre d’altres.

Segons dades de BCN Clúster Nàutic, Catalunya compta amb quasi 1.200 empreses nàutiques, la meitat de les quals es concentren a les comarques del Maresme, el Barcelonès i el Garraf. Tanmateix, calcula que el sector nàutic d’esbarjo mou un volum de negoci de 84 milions d’euros i dóna feia de forma directa a quasi mil persones, així com a 9.000 de forma indirecta.

 

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*