Mataró crea una finestreta única per crear, fer créixer i internacionalitzar empresesMataró estrena una finestreta única per crear empreses, fer-les créixer i internacionalitzar-se

El recinte del TecnoCampus de Mataró ha estrenat l’Oficina Mataró Empresa (OME), des de la qual es podran realitzar tots els tràmits necessaris per crear, fer créixer i internacionalitzar empreses.

Els promotors d’aquesta finestreta única són l’Ajuntament de Mataró i TecnoCampus, i compten amb la participació de la Cambra de Comerç, Pimec, Fagem i Cetemmsa -compten amb espais propis dins l’OME-, així com amb el suport de la Diputació de Barcelona. En aquest nou espai, la Cambra i les patronals disposen d’espais específics.

L’OME ofereix assessorament i acompanyament personalitzat en totes les etapes d’un projecte empresarial, des de la gestació fins al salt a l’estranger. Això vol dir que facilita informació i ajuda en els tràmits municipals (llicències i taxes) i comerç exterior, així com per aconseguir certificats digitals, entre d’altres.

Des d’aquest punt també s’organitzen accions per impulsar i dinamitzar clústers empresarials amb fort potencial, com seria el del Maresme Marítim, amb col·laboració públic-privada, i podran entrar en directe amb fonts de finançament públiques i privades.

Tanmateix, les empreses podran informar-se sobre els cursos formatius que es fan en l’àmbit nàutic i marítim, així com de les conferències, jornades i congressos relacionats amb el mar.

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*