Nou Postgrau en Turisme Nàutic i de Creuers al Tecnocampus

El postgrau en Turisme Nàutic i de Creuers ofert per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, Tecnocampus dóna resposta a les  mancances detectades per  propi estudi que identifica professions emergents en àmbit de:  Negocis Marítims, Esports Nàutics i Turisme Nàutic i de Creuers, i té origen en el projectes Maresme Marítim i MaresMés, ambdós subvencionats pel SOC.

Els objectius que persegueix el Postgrau són diversos:

–       El turista marítim: és a dir, els esportistes nàutics de trànsit que passaran una o diverses nits al port.

–       El turista terrestre: que gaudirà de les atraccions i productes turístics que li ofereix el port.

–       Els locals: que ja podran utilitzar les infraestructures per a navegació esportiva o gaudir de les atraccions d’esbarjo relacionades.

Cal destacar, el fet que el sector nàutic i el turisme que se’n deriva té un gran potencial de creixement a Espanya i Catalunya. Catalunya és la comunitat autònoma amb més noves matriculacions d’embarcacions esportives i recreatives cada any, més d’un 20% del total d’Espanya, i també la que disposa de més amarratges, gairebé una quarta part del total.

El postgrau va dirigit a titulats superiors, preferiblement relacionats amb àrees de: Turisme, Ciències Empresarials, Administració d’Empreses, Màrqueting o Publicitat i Relacions Públiques, que vulguin especialitzar-se en aquest sector, i a professionals amb experiència en el sector.

Un cop cursat el programa i superades les proves d’avaluació de cada Mòdul, l’estudiant obtindrà el Diploma de Postgrau en Turisme Nàutic i de Creuers, títol propi de la UPF.

Per a veure més sobre el Postgrau fer clic aquí

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la següent adreça de correu: formaciopermanent@tecnocampus.cat

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*