TecnoCampus impulsa la formació en l’àmbit marítim

TecnoCampus i Ports de la Generalitat han firmat un conveni de col·laboració per impulsar la formació relacionada amb l’àmbit marítim. Gràcies a l’acord, que té un any de vigència, s’establiran actuacions conjuntes dirigides a la comunitat universitària que s’especialitzi en l’àmbit portuari.

Concretament, s’organitzaran activitats comunes relacionades amb la generació, gestió, transferència i difusió del coneixement en matèries docents relacionades amb el mar i les activitats portuàries. Tanmateix, ambdues entitats cooperaran en programes de formació i capacitació d’estudiant i professionals en els camps de la salut, les ciències socials, les enginyeries i l’atenció a persones amb discapacitats i dependència que vulguin aprofundir en aspectes relacionats amb l’àmbit marítim.

També es promouran programes d’investigació i desenvolupament on l’empresa pública aportarà els seus professionals i col·laboradors, mentre que la Fundació TecnoCampus col·laborarà amb els professionals dels seus centres universitaris, i amb la secció de projectes i transferència tecnològica. Aquest tipus de col·laboració s’inclourà en les activitats desenvolupades conjuntament en dominis com ara, la transferència del coneixement, l’emprenedoria, la innovació, la creació i localització d’empreses i la borsa de treball

TecnoCampus ja ofereix titulacions universitàries pioneres relacionades amb el mar, com el Grau en Logística i Negocis Marítims (titulació oficial de la Universitat Pompeu Fabra) i el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’esport amb menció a esports nàutics.

 

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*