TecnoCampus Mataró guanya estudiants gràcies a la nova titulació en Logística i Negocis Marítims

El TecnoCampus de Mataró ha guanyat estudiants i ha incrementat un 10% els seus ingressos gràcies a la posada en marxa de noves titulacions i al desplegament de dos graus universitaris iniciats el 2014, un d’ells el grau en Logística i Negocis Marítims. Des del 2011, el complex ha multiplicat per dos el seu nombre d’estudiants universitaris, fins als 2.763.

Aquesta bona marxa farà que el TecnoCampus augmenti la seva plantilla, actualment de 220 treballadors, al llarg del 2015. Les noves contractacions es faran en els àmbits del personal docent, investigador i d’administració, així com en els serveis.

El patronat de la Fundació TecnoCampus de Mataró ha aprovat un pressupost de més de 12,3 milions d’euros pel 2015, un any que estarà marcat per la sostenibilitat i l’equilibri financer.

L’increment en els ingressos permetrà que les aportacions públiques procedents de l’Ajuntament de Mataró no es destinin a la despesa del dia a dia, sinó al retorn dels crèdits assumits per finançar el complex, de més de 50.000 metres quadrats.

El retorn dels préstecs queda garantit també per l’alta ocupació de l’espai, ja que un total de 105 empreses i institucions donen ús al 90% de la superfície disponible.

Comentar

Su dirección de correo electrónico no será publicada.Los campos necesarios están marcados *

*